icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2031648
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
3 december 2018 14:33
2

Ny vecka, nya tag

Igår scoutade jag en ny runda, jag hade bestämt mig för att jogga lugnt och sakta med tanke på hur många som är förkylda runt mig och då passar det bra att scouta. Jag springer lite saktare när jag inte vet vart jag ska riktigt, eller var jag är. Knappt 11km blev rundan, nära nog. Jag siktade på en mil. 

Tids nog kommer jag att behöva flera rundor på 10-15km, jag minns hur det var när jag marathontränade förra gången. Jag har hittills bara en 5km-runda, två milrundor, en som inte riktigt är 14km en som är strax över 20. Det praktiska med att ha färdiga rundor är att jag kan säga till älskling att jag sticker ut på Naturmilen och då vet han exakt var jag är, även om jag inte hade haft tracking. Han vet ungefär hur länge jag blir borta också, en trygghet för mig ifall spårningen slutar fungera och det händer något.

Jag har bestämt mig för att satsa på Stockholm marathon 2019, det blir mitt tionde i Stockholm och mitt 16:e marathon totalt.

Så ikväll börjar jag med styrketräning, förhoppningsvis. Får se vad tiden räcker till också. En mycket liten dam har ju ett och annat att säga om saken också, men om det är på det viset kan jag alltid använda henne som vikt smiley

Enbensknäböj med Paula i famnen kan nog göra baken både trött och öm, och jag tror att hon skulle älska barnpress (som bänkpress, fast med barn) laugh

Det finns inga hinder, bara möjligheter och chanser att vara kreativ!

 

Gillar

Kommentarer

  • 3 dec 2018 16:19

    Grattis till beslutet, det ska bli spännande att följa din träning mot Stockholm marathon!

  • 3 dec 2018 16:29

    Tack! Jag har en ungefärlig plan redan, minst 3 gånger i veckan behöver jag träna löpning och minst 1 gång i veckan styrka. Mycket av det där kan jag göra med Paula, om inte maken har tid att passa så det löser sig med henne.

    Hoppas på en lagom vinter så jag kan springa ute, löpband är inte det allra muntraste laugh

Logga in för att skriva en kommentar.