icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234071
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
10 september 2012 11:22

Ny vecka, nya tag

Igår skulle jag springa hem när vi följt dottern med sambo till tåget, tänkte jag. Det blir knappa 13km, lagom att sträcka ut benen lite efter lördagens nära 22km. Fast först gick vi till Max och käkade, men den burgaren la sig som en sten i magen och guppade runt hela passet. Det gick inte så fort till att börja med och sen gick det bara saktare och saktare medan burgaren åkte upp och ner i halsen. Idag har jag, fascinerande nog träningsvärk i magen och jag vet precis varför... Jag sprang och spände magen hela vägen hem i ett desperat försök att få magen att sluta guppa när jag sprang. Också ett jäkla sätt att träna magen på. Nej, det här passet glömmer vi fort. Det mest komiska var i går i alla fall att jag inte iddes äta mer sen, en kopp te var allt jag orkade med på kvällen. Vi tittade på film och drack te, och det var så mysigt så. För skojs skull letade jag upp hur många kcal en Maxmåltid innehöll och jag tror jag slog rekord den här gången: Burgare 895 Chili cheese 250 Pommes 480 Läsk/vatten 0 [FET]Summa: 1625[/FET] Inte konstigt att jag inte ville ha mer mat den dagen sen... Och det är absolut inte ett dugg konstigt att jag inte mådde helt bra när jag sprang efteråt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.