icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656422
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 november 2019 09:27
2

Nu räcker det

Nu räcker det för den här gången, förhoppningsvis. När vi kommit hem med röda faran hann vi vara hemma exakt en dag innan min pappa kom förbi, nyfiken på vad det blev för bil och hur det hade gått. Äldsta dottern gick i biltankar så jag hade skrivit ut några förslag från bytbil.com och givetvis tyckte min far att vi skulle åka och titta på dem. 

Hon fastnade för en söt liten Ford Fiesta, en nybesiktad, nyservad äldre bil men i gott skick och förvånansvärt pigg. Så nu har vi gått från att inte ha haft bil på två veckor till att ha två stycken. Pappa är fräckare än jag, han prutade ner priset och fick handlaren att lägga till begagnade vinterdäck på köpet. Jag hade inte vågat försöka pruta, jag är den där osmarta kunden som bara köper utan att bråka.

Men nu räcker det med bilköp på ett tag tycker jag. Jag har fått en överdos bilteknik tror jag. Jag är inte ens intresserad av bilar!

Nu vill jag att vardagen ska återgå till sin grå lunk, tack. Nu räcker det med "spännande äventyr". 

4aa1c318-2e85-4822-9f63-733824e0339e.JPG

Gillar

Kommentarer

  • 15 nov 2019 10:01
    Bella50

    Ändå gott när det är gjort .👍

  • 15 nov 2019 10:06

    Ja det är skönt att ha det gjort, det är ju sant. Mycket bättre än att gå omkring och vänta på vad som ska hända! 

    Men nu får bilarna gärna rulla och gå ett tag utan dramatik smiley

Logga in för att skriva en kommentar.