icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234085
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 augusti 2013 14:41
2

Nu börjar jag få kläm på det här

Ja, inte fotograferandet kanske men väl maten! Jösses så god pastasås man kan göra även utan köttfärs. Dagen till ära hade jag gröna, svarta och röda linser, kidneybönor, lök, vitlök, purjolök, krossade tomater, tomater samt en mängd kryddor (spiskummin, koriander, svartpeppar, chilipeppar, sambal oelek, salt bl a). Toppade med lite groddar, igen (de är förskräckligt goda) och finstrimlad vitkål vid sidan. Det ser lite geggigt ut, men jag lovar att det smakade bättre än det ser ut för!

Kommentarer

  • 1 september 2013 08:22
    oups
    ser väldigt gott ut. :)
  • 1 september 2013 11:14
    Den blev fast och fin så vi kunde göra varma mackor på den på kvällen av det som blev över. Det var lite lyxigt faktiskt :-)

Logga in för att skriva en kommentar.