icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2362399
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 oktober 2014 18:51
8

Nu är det avtalat

Nu har vi officiellt adopterat Iris och Allexis, fram tills nyss stod vi bara uppskrivna som jourhem eftersom vi skulle låta dem bo här på prov. De har funnit sig tillrätta så snabbt och smidigt och det går så bra med Mimmi att det inte längre är någon idé att vänta.

Idag kom den, transportryggan jag väntat på i ett helt dygn nästan. Jag älskar vätskevästen men den rymmer inte ett par skor, och det måste jag få med mig om jag ska transportjogga till och från gymmet. Fin passform, lätt att ställa in och grym färg. Bilden på Addnatures hemsida ju bleksiktig i jämförelse. Den rymmer en 3l vätskeblåsa om man vill. Jag ska bara använda den när jag joggar till och från gymmet, så en liten handduk, inneskor och vattenflaska behöver jag ha med mig. Kanske en löparjacka också, om det blir kallt i vinter.

Imorgon ska jag provspringa med den till gymmet, idag har jag för mycket träningsvärk :-)

Passade på att byta profilbild, det var hög tid för det känns det som. Bilden tog min fästman ute på Bosön, precis innan jag skulle göra VO2maxtestet. Det var en upplevelse, att bli omhändertagen av proffs som mäter och kontrollerar precis allt. En dag ska jag göra om det, och se om jag förbättrat mig något.

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 okt 2014 19:12

  Du ser jävligt strong ut på nya bilden! :)

 • 22 okt 2014 19:14

  Tack! Jag var tokladdad inför testet, nästan som inför en tävling faktiskt. :-)

 • 22 okt 2014 19:17

  Gillar nya bilden! Super-G! :-D

 • 22 okt 2014 19:18

  Tack :-)

 • 22 okt 2014 19:49
  Astie

  Tjusig bild på både matte och kisse ^^ (väskan var snygg också ;)

 • 22 okt 2014 19:55

  Tack :-)

 • 22 okt 2014 19:58

  Grattis till tillökningen! Vad roligt att det har gått så här bra, det beror på att ni är trygga och goda "föräldrar" yes

 • 22 okt 2014 20:06

  Tack, jag är så glad att vi får behålla småtrollen. Det hade varit hemskt att lämna ifrån sig dem nu när de äntligen börjar tro att vi är snälla trots allt.

Logga in för att skriva en kommentar.