icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2878034
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
3 mars 2021 13:46
3

Nöjd med livet

Inspirerad av Bella50 blev det en linssoppa idag, så himla god! Jag gillar verkligen gröna linser. Apropå det var jag hos optikern igår och ska få nya linser och glasögon, så väldigt mycket hade det inte hänt men tillräckligt. På hemvägen kom jag på att jag inte ätit, så valet föll på en panini med kyckling och mozzarella. Det gjorde gott i själen, det var jättelänge sen jag åt ute. Eftersom det var folktomt vågade jag bli kvar, längst in i ett hörn. I den här takten blir nästa utemåltid 2022...

426f8cdb-488f-4445-a776-3b78516164b4.jpg

Styrketräningen gick fenomenalt bra, men jag lyfte kanske hälften av vad jag brukar så det vore konstigt om det inte kändes bra. 55kg låter mycket tills jag skriver i marklyft, då är det lite mer måttligt 😊

8775fd5d-5d0f-44e0-a80f-0f6e9ce5f900.jpg

Jag önskar en möjlighet att redigera bilder innan man lägger upp dem, bara crop och skulle underlätta för att få ner filstorleken men det vore trevligt att kunna välja pixlar också,  för det mesta räcker det med 400x400 eller däromkring. 

Men det kanske kommer? 

Ha det gott allihopa 😍

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 3 mar 2021 16:21
  Tita

  Härligt att träna hemma allting är så mycket enklare. Speciellt just nu i coronatid!! Du verkar vara bra rustad för varierad träning!

  Varje gång jag sprungit på min löpmatta är jag lika tacksam att jag kan göra det hemma!!

   

 • 3 mar 2021 16:43

  Ja, gymmet är förvisso öppet  för 3 personer åt gången men så länge jag inte är vaccinerad stannar jag hemma,  jag vågar inte annat. Så jag är jättetacksam för att jag kan träna hemma!

 • 3 mar 2021 19:33

  43cb4862-85cd-408d-a3d7-02630a1bb733.jpg

  Middagen var jättegod, vitkålsmos och stekt fläskytterfile. Inte så mycket kolhydrater eller kalorier men mycket näring. Råkosten ger fibrer och håller mig mätt länge. 

Logga in för att skriva en kommentar.