icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970259
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 april 2011 10:36
2

Ner igen

Inte så förvånande att vågen pekade kraftigt neråt igen kanske, trots att vi försökte med ost och kex den här gången. -0.9kg är mycket trots all sälta och kolhydrater (jag försökte återställa balansen lite). Jag är en ost-o-man och trodde väl aldrig att jag skulle tröttna på ost, men det gjorde jag igår. Dags att rita ett kors i taket? :-) Jag kan omöjligt gissa hur mycket av osten och kexen jag åt, så jag skrev upp hälften rakt av. Halva paketet digestive och en hel ost på 125g (trots att paketet inte var slut och det fanns ost kvar) :-) Idag ska jag jaga löparskor, håll tummarna för att jag har tur och hittar det perfekta paret.

Kommentarer

  • 26 apr 2011 10:39
    *håller tummarna så de blir blå*
  • 26 apr 2011 10:40
    dagens - ost-i-lands-problem ;) Åh kul att leta löparskor förstår jag! kram

Logga in för att skriva en kommentar.