icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689723
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 oktober 2013 11:21

Ner igen

Vågen tog reson idag, -0.4 vilket betyder att det mesta av skuttet upp är borta och vikten står nu på 63,6kg. Idag är det vilodag, det ska faktiskt bli skönt eftersom jag är skapligt trött i kroppen. Solen lyser som besatt ute men idag lockar det inte att ge sig ut mer, jag har fått mitt lystmäte för tillfället. Den 10:e februari börjar schemat för Stockholm Ultramarathon 100km och jag har den här gången valt att följa schemat för att klara loppet på 12-13,5h. Tills dess gäller det att ha byggt upp en bred och stabil bas att bygga vidare på, vilket betyder många lugna pass och många kilometrar. Mycket löpning på låg puls under längre tid. För att inte tappa farten och bli bekväm kommer jag att köra enstaka fartpass ändå, så att benen inte glömmer. Jag vet att jag gör rätt med vikten så det är bara att vara tålmodig och envis så kommer det att lösa sig. Någon gång ska jag få in styrketräningen också i schemat, jag vet att det gör nytta och att jag mår bra av det. Det ska bara bli av också...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.