icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917285
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 oktober 2010 12:32

Nattliga eskapader

Vaknade ett par gånger i natt av att jag var kanonyr i huvudet. Besynnerligt, lite otäckt och obehagligt. I morse kollade jag vilopulsen när jag vaknade, 52bpm. Normalt med andra ord. Mig veterligen har jag fullgod hörsel på alla öronen och är frisk i övrigt, så varför jag blev så yr vet jag inte. Jag blev lite vinglig när jag steg upp också, men nu har det gått över. Fast man blir ju lite fundersam i alla fall. Vi får väl se om det påverkar löpningen senare idag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.