icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2265499
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
3 november 2016 14:25
6

Någon som har plus på Aftonbladet?

Jag har inte själv tillgång till materialet, så jag tar artikeln med en skyffel salt tills jag fått mer information men Aftonbladet oroar sig för fett i kosten igen. Vad de har för evidens ska jag låta vara osagt, jag tänker inte vifta bort dem utan att ha granskat argumenten men jag behöver inte nödvändigtvis tro dem på deras ord heller för det.

Om någon har tillgång till hela artikeln och vill summera den skulle jag bli tacksam. Särskilt referenser till vetenskapligt underlag är jag extra intresserad av.

Nu försvinner jag in i skrivardimman igen laugh 

Gillar

Kommentarer

 • 3 nov 2016 14:35

  Försökte logga på plus, men det funkade inte, Vet inte om den försvan med 65 och ändrad stus hade fri inlognig för ut.

 • 3 nov 2016 14:46

  Det var lite snålt av dem att dra in det, tycker jag.

  Nå, det är bara Aftonbladet. Är det något av vikt kommer det att sippra ut till andra mer etablerade medier och journaler, då får jag veta det tids nog. Jag är bara så erbarmligt nyfiken smiley

 • 3 nov 2016 19:08
  ulla165

  Nyfiken jag meee!

 • 3 nov 2016 19:57
  Bella50

  Ingen vågar prata om sockret...grr.😡

 • 3 nov 2016 19:58
  Bella50

  Ingen vågar prata om vad sockret ställer till med...grr.😡

 • 3 nov 2016 20:28

  Fast Bella50, det håller jag inte riktigt med om. Jag tycker inte det görs annat än pratas om socker och hur giftigt det är?

Logga in för att skriva en kommentar.