icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2682041
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
2 augusti 2020 18:54
1

Nämej hej pysen

11d0d8d3-1fed-4736-8098-1659d5b68058.jpg

Hej du pysen, kul att ses äntligen. Paula älskar dig, hon blev alldeles till sig och log med hela huvudet. Mormor krävde att få hålla förstås. Inga problem, du är en cool liten kille. Mycket folk omkring dig, men det blir så i en stor familj. Du vänjer dig nog. 

Snart börjar kursen och allvaret igen. Det kan bli spännande det med. Vi är nu sex (!) personer i huset, medan ungdomarna letar lägenhet. De fick erbjudande om en i förra veckan, men den ska renoveras först så de får inte tillträde än på ett tag. Tills dess får vi klara oss ändå, vi är 4 vuxna och 2 barn i huset. Tur att vi köpte en rymlig villa... laugh

Får se om det blir adjö nattsömn igen, vi har varit extremt bortskämda med att Paula är den snällaste ungen denna sidan förra millennieskiftet i det avseendet. 

Nåja, allting löser sig och ingenting vara för evigt.

 

Gillar

Kommentarer

  • 3 aug 2020 09:25
    Tita

    Underbar bild.....mormors lyckan lyser!! 

    Det blir säkert en lite jobbigare tid men ni vet ju att det är tillfälligt. För de nyblivna föräldrarna måste det vara en enorm trygghet att få bo med er den första bebistiden🤗

Logga in för att skriva en kommentar.