icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917439
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 oktober 2010 16:25
1

Myslördag

Det har varit en bra dag hittils, vackert väder och sovmorgon. Vad mer kan man begära? Tog en liten bit kladdkaka och ett glas mjölk till frukost - faktiskt avsiktligt kaloririkt eftersom jag avsåg att springa långpass och ville tanka snabba kolhydrater precis innan jag gav mig ut.

Solen bröt fram, vinden svalkade utan att kyla och backarna var föredömligt lagom långa idag. 18km avverkade jag, med en behagligt låg puls och lagom svettig. Korv stroganoff till sen lunch fyller på de tömda depåerna till imorgon så jag kan spriga igen, och ikväll ska vi äta tacos och se på film. Till filmen hade jag tänkt servera varma bananer med glass, lagom sött och både varmt och kallt samtidigt. De är gott.

Självklart kommer mina tacos bestå av mer grönsaker (lite kalorier) än kött och ost (mycket kalorier) även om jag just idag skulle ha råd att sväva ut tack vare löpningen. Det känns bättre att bibehålla sina goda vanor, även de dagar då jag tränat mycket. Jag tror jag tjänar på det i längden.

Ha en fortsatt trevligt helg allesammans!

Kommentarer

  • 30 okt 2010 17:56
    De goda vanorna är alltid bättre, men skönt att man ibland kan sväva ut lite ändå. Ha en bra fortsättning på helgen. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.