icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689705
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 oktober 2013 19:22
3

Mörkerlöpning

Den nya lampan, Silva X-Trail Plus, som vi köpte på Intersport fungerar kanonbra. Den räcker gott och väl för mina behov, dvs se till att jag håller mig på vägen och inte snubblar över någon. Den är mycket starkare än min lilla Petzl-lampa jag hade innan, som mer var till för att jag inte skulle bli överkörd än för att jag skulle se något. Men jag kände faktiskt av mastodontpromenaden igår, det blev lite segare och långsammare än jag egentligen hade velat: 15km tog 1h41min. Men jag tror benen är ursäktade, 7 timmar på benen igår och inte mycket rast och vila idag kan göra benen lite sega när det gäller att springa sen. Det blir säkert bättre när jag är lite mer utvilad :-) Glöm inte att det blir vintertid i natt!!

Kommentarer

 • 26 okt 2013 20:57
  mita0822
  Vintertid:-(( Sitter just och kivar med gubben om man får sova en timme extra eller mindre. Visst är det en timme extra eller....???
 • 26 okt 2013 20:58
  Vi får en timme extra till hösten eftersom klockan ställs tillbaka, precis som grillen. På våren förlorar vi en timme när klockan och grillen ställs fram.
 • 26 okt 2013 21:00
  mita0822
  Tack :-))

Logga in för att skriva en kommentar.