icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233957
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 augusti 2013 10:23
11

Midnattsloppet

Vilket hysteriskt roligt lopp, om man vågar anmäla sig i maskeradklassen. Vi var ett gäng som kom som pensionärer, och dagen till ära hade vi en sjuksyrra med oss eftersom vi var på rymmen från hemmet. Publiken hade otroligt roligt åt oss, de verkade faktiskt ha nästan lika roligt som vi :-) Det gick inte så fort runt, och mina tofflor gav sig efter första vätskebordet men jag hade löparskorna under så det redde sig :-) Den största kämparinsatsen stod vår syrra för, som hade gett blod två dagar innan för första gången och upptäckte precis hur jobbigt det är att springa utan normal mängd röda blodkroppar i kroppen. Hon såg lite blodfattig ut också faktiskt :-) Vi var faktiskt så duktiga att vi vann, tillsammans med nio andra, och fick gå upp på scen och ta emot pris. Det var otippat men väldigt roligt. Till och med domarna tyckte vi var roliga, det var ju skoj! Efter två kilometer fick domarna syn på oss längs banan och ville intervjua oss, och det fick de så klart. Det tog en stund, vi fick vänta på att en startgrupp skulle passera först, men sen bjöd vi på lite fler skratt längs banan. :-) Det här är verkligen ett sånt där lopp som ger tillbaka det du ger. Ger du energi och glädje är det precis det du får tillbaka av mångtusenhövdade publiken som står i två- och tredubbla led längs nästan hela banan och tjoar så det ekar! Det är verkligen fest :-) Idag är jag faktiskt både trött och lite öm i midjan av allt dansande, rumpvickandet tog mer än jag trodde det skulle göra :-)

Kommentarer

 • 19 augusti 2013 09:47
  Marison6
  Haha, härligt gäng! Önskar man varit och sett er:)
 • 18 augusti 2013 10:33
  LUAL
  Jag sprang i den sista gruppen så jag missade tyvärr er. Det var mitt första lopp någonsin och jag lyckades ta mig runt trots att jag inte har kunnat träna som planerat. Håller med om att det var en härlig stämning.
 • 18 augusti 2013 10:34
  I och för sig började vi i maskerad 1 men vi tog nästan 2 timmar på oss att ta oss runt, vi hade världens fest, så jag tror vi var med råge långsammast på hela loppet :-)
 • 18 augusti 2013 11:06
  Vad fina ni var! Tror det var det där loppet min bror och svägerska var med i, utklädda till brandman/-kvinna för något år sedan.
 • 18 augusti 2013 11:11
  Startade i grupp 2b så missade alla maskerad grupper, men nästa år kanske man borde välja ett lugnare tempo och uppleva lite mer efter banan... Men grattis till vinsten...
 • 18 augusti 2013 11:38
  Tack namnam :-) Det är verkligen party när maskeradgrupperna ger sig ut, det är ett hallå utan dess like på publiken. Jätteskoj!! Kan tänka mig att brandpersonal bör ha väckt en hel del jubel :-) Då startade du i gruppen före oss Dyr, synd för du missade en massa party :-)
 • 18 augusti 2013 12:43
  Rogann
  Vilka fina människor ni klätt ut er till Grattis att ni vann!!!!
 • 18 augusti 2013 20:53
  gittan52
  Vad roligt! Vem av dem är du? Vem vet, kanske jag anmäler mig till nästa år, men förmodligen utan kläder.... jag menar maskeradkläder :)
 • 18 augusti 2013 21:19
  Jag är tanten med den brandgula smulan och rosa tofflorna :-)
 • 18 augusti 2013 22:53
  Underbara tanter:)
 • 19 augusti 2013 03:37
  Vilket härligt gäng! :)

Logga in för att skriva en kommentar.