icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656356
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
7 mars 2010 16:20
1

Mer sol!

Det var lika vackert idag som igår, så jag kastade mig ut igen och avverkade en löprunda i solen. Det gick inte fort, snittempot var 7:30 minuter per kilometer så någon fartdemon är jag inte, men jag njöt. Det var lite jobbigare idag eftersom det var mycket halare ute idag. Det som började smälta igår frös över natten och blev blankis, och den hade inte hunnit smälta när jag gav mig ut. Men det gör inget, för det är vår i luften och fåglarna sjunger, vindarna är varmare nu och jag fryser inte så förgrömmat om rumpan när jag spinger ute nu :-)

Lycka!

Kommentarer

  • 7 mar 2010 17:01
    Här har vi inte haft lika vackert idag men skönt ute ändå. Skönt att det börjar bli varmare, det finns hopp om att det blir vår i år också.

Logga in för att skriva en kommentar.