icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234068
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 december 2011 12:01
10

Mer ner

-0.2 idag igen, trots äppelglöggen med russin och nötter igår. Alkoholfri förvisso, men det betyder ju inte kalorifri bara för det. [FET]Jag irriterar mig på att affärerna häromkring bara har svagdoftande hyacinter, jag vill ju ha med stark doft![/FET] Hoppas jag hinner med löpning idag, jag har en del på agendan som jag behöver ta itu med. Fast löpningen är ju så kul att den kanske kan klämma in sig i julstöket, nånstans i mitten. Nånstans ska det få plats. Om man vill går det.

Kommentarer

 • 15 december 2011 13:59
  Twix
  Själv är jag glad om affärerna inte alls har hyacinter, finns nästan inget värre för oss allergiker, rena döden, huvva
 • 15 december 2011 16:42
  Tabirimiri
  tror att det är dom blåa hyacinterna är dom som har mest stark doft och den vita svagast.
 • 15 december 2011 16:46
  Fick gå nästan 6km idag, men vi hittade en ICA-butik som hade hyacinter med fyllig doft till sist. Hemköp, Konsum och de andra hade nästan slut på hyacinter, de hade bara lite småskräp kvar i princip men ICA Supermarket i Spånga hade! Det var värt promenaden, jag köpte 6 stycken :-) Nu är jag nöjd igen :-)
 • 15 december 2011 17:05
  Bummlan
  Jag är som du LG - går runt som en doftdetektor med näsan och gormar högljutt över att de inte doftar nu för tiden. Får väl börja driva själv.... Hittade dock blå på Blomsterlandet som doftar hyggligt. HURRA för fortsatt nedgång! Envisare har ingen skådat :)
 • 15 december 2011 17:14
  Ja, det vore nått det :-) Förr eller senare hittar jag säkert jämvikt, det stora raset har ju upphört så då kan ju inte balans vara långt borta. Så länge jag kan träna bra bekymrar jag mig inte så mycket längre :-)
 • 15 december 2011 17:20
  Bummlan
  Jag tror också att du är riktigt nära balansen. Du hade väl en period i somras, våras (?) när du stod på 67 mest hela tiden. Eller minns jag fel? Men om jag inte gör det så är ju det ytterligare ett tecken på att du har balansen i dig. Det handlar bara om att du ska lita på den. Och hålla ögonen på den ;) Och låt oss vara rädda om oss så vi kan träna. Dels för vikten, men framför allt för glädjen och livet :)
 • 15 december 2011 17:23
  Ja, när jag försökte komma ner på 65 ja, då stod jag på 67 i evigheter. Inte fanken ville kroppen som jag heller :-) Förr eller senare borde t om min tröga fysik fatta galoppen :-)
 • 15 december 2011 17:34
  Bummlan
  Så trög tycker jag inte att den verkar vara. Du far ju som en vårvind över stock och sten och asfaltsbulor ;) Även om DU ville gå ner, såå fanns det ändå en balans, kan jag tycka. Och det är hur jäkla starkt som helst att inte ge efter i det läget utan fortsätta på utstakad linje. Det kallar jag vilja och uthållighet. Och se! Det lönade sig. :)
 • 15 december 2011 17:41
  Hm...egentligen gör nog kroppen bara som jag ber den. Det svåra är att lista ut vad det är jag ber den om egentligen, men för det mesta är det nog mer fart och mer spring jag frågar efter. :-) Och lite krasst jag jag konstatera att jag är en storlek 38 nu, eller medium om det är den skalan som används. Oavsett vad vågen säger så ser jag hur kläderna sitter och jeansen har töjt sig nu igen...
 • 15 december 2011 17:45
  Bummlan
  Läste just en artikel på iForm (som jag tog en prenumeration på vid ett understimulerat tillfälle på en natt framför datorn) om det där med vikt och träning och kroppen som ändå blir mindre. Fast jag tror du sitter inne med vederhäftig kunskap om sakernas förhållande än vad som skrevs i den. JAg har slappat till mig i kroppen under mitt velande och latande och allt jag hpllt på med, eller inte hållt på med, sen den förbannade hysterektomin. Men jag känner att den svarar snabbt på aktivitet genom att strama upp sig och hårdna till. Vågen går jag omvägar runt sen ett tag och ett tag framåt.

Logga in för att skriva en kommentar.