icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 1991604
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 juni 2010 20:38
1

Mer löpning

Igår sprang jag intervaller så idag blev det lugnt löpning. Jag har haft noll koll på kosten eftersom dagboken legat nere men jag tror jag hållit mig hyfsat inom ramarna för det tillåtna. Jag har i alla fall inte gått upp, så då kan jag inte gjort helt fel.

Vi ska åka till min pappa snart, och det ser jag fram emot eftersom jag gillar att springa på landet. Jag hade tänkt mig att få till en hel del löpning då. Eftersom jag bor i stan längtar jag mer än lovligt till landet nu på somrarna. Det är bara på vintern jag är glad att jag bor i stan. Ibland känns det som att jag bor på fel ställe, men jag vet inte vart jag skulle behöva bo för att trivas hel året om..?

Kommentarer

  • 22 jun 2010 21:15
    Stinta
    Jag tycker även vintrarna suger inne i stan :p Längtar tills jag kan flytta hem till Sverige och landet :) Den enda gången jag gillar staden är när man står och lagar mat och något fattas, då kan sambon springa iväg och komma tillbaka 4min senare med det man behöver :)

Logga in för att skriva en kommentar.