icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2105218
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 mars 2013 00:02
2

Mer löpband

Det har varit en mycket lång dag, jag vaknade före klockan och sen dess har det inte blivit lugnare. Men jag tänker inte klaga, jag har haft roligt. Fast räcker det inte med vinter och snö snart, jag vet att jag tjatar men nu tycker jag det börjar bli fånigt irriterande. Dessutom är det synd om fåglarna. Jag häckade på löpbandet idag, kylan lockade inte direkt. Det blev de stipulerade 12km schemat föreslog, på 80 minuter blankt. Löpband är lätta på det viset, man ställer in fart och springer. Lite för låg puls, lite för lätt men det struntar jag i den här gången. Någon gång ska det väl kännas så också, allt måste inte vara svettigt krig och strid för livet. Imorgon blir det 15km. Enligt schemat ska det ta 102 minuter, men ska jag ha någon rimlig chans att hålla det tempot får det bli löpbandet igen, för ute i halkan är det ingen större risk att det går så fort. Det har blivit ruggigt halt ute nu. Dessutom gör kylan mig illa i halsen om jag försöker öka, redan vid -8 känner jag av kylan (ungefär iaf, det beror på luftfuktigheten också). Kom hem till i princip färdig middag, pasta och köttfärssås med massor av grönsaker i (precis som jag vill ha den) och fick en suverän efterrätt av älsklingen: kvarg med en massa frukt (färsk ananas, granatäpple, kiwi, svarta vinbär) och pyttelite kakao. Mycket gott, och kalorisnålt. Lagom skrymmande, fruktigt och läskande :-) Förhoppningsvis blir det blodpudding imorgon. Med lingonsylt, bacon och vitkål. Det skulle jag vilja ha.

Kommentarer

  • 21 mar 2013 07:22
    avis vill också ha ett löpband då kan jag börja "springa" på vintern också linser är jättegott att ha i "kött"färssås, min man gillar också då jag har marinerade bönor i (det behövs inte mkt men det gör mkt)
  • 21 mar 2013 08:20
    Vitkål! :D

Logga in för att skriva en kommentar.