Mer än en sak som är viktig
Läste en artikel i Tidningen Land som jag fann intressant:
"Den importerade matens 57 kronor per portion är mer än dubbelt så hög som den lokalproducerade, som endast kostade 24 kronor. Detta trots att maten inte köptes in i grossistsammanhang, potatisen inhandlades till exempel på en lokal rekoring-träff."
Foto: LRF Wilhelmina
Vego är nog säkert bra, om man samtidigt väljer lokalproducerat.
Jag får tänka till ett varv till.
Men det gör jag när jag kommer hem, i helgen är det årets första tävling (i Karlstad) och jag ska förstås vara med. Karlstad 6-timmars tänker jag inte missa!
Nästa vecka kan jag nog vara lite mer aktiv och komma i kapp med vad ni har haft för er också, då kommer jag antagligen vilja sitta stilla så mycket som möjligt!
Gillar
Kommentarer
-
Lycka till i Karlstad. Det där var intressant, bättre med lokalt nötkött än med tofu, och bra mycket godare.
-
Tack!
Ja, jag vet inte vart tofu tillverkas (och har inte reflekterat över det förrän nu) men jag betvivlar att det tillverkas i närheten av där jag är, smålandska höglandet
-
Och vad innehåller EGENTLIGEN allt det där??
Lokalproducerat grönt, rotsaker och inhemskt kött och närfiskad fisk, dessutom mycket vilt känns bäst att använda. Jag tror iaf att jag vet vad jag får då!
Lycka till med 6 timmars, du är tuff som fixar det!!
Logga in för att skriva en kommentar.