icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970075
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 april 2011 23:06
5

Men orka..!

Det är väl ungefär vad min tonåring skulle sagt, i min sits. Har för mig det är så hon låter när det går henne emot och hon inte orkar göra något åt det för tillfället. Det står "Kvar att äta 1953 Kcal" och jag är [KURSIV]mätt[/KURSIV]. Förvisso har jag fått i mig ungefär 1 500kcal, så det mesta av underskottet är löpningens fel men det gör inte underskottet mindre påtagligt. Fast idag utbrister jag nog bara ett trött [FET]"men orka..!"[/FET] jag också, jag är mer intresserad av sömn än mat. Vätskebrist, har jag noterat, lider jag inte av. Längre, ska väl tilläggas. Men vattenbrist är sånt man reglerar ganska fort när man kommer i närheten av en vattenkran :-) Tänk om energi vore lika lätt att balansera som vätska?

Kommentarer

 • 22 apr 2011 23:44
  en semla eller två så har du löst problemet
 • 22 apr 2011 23:57
  Vem fanken har semlor [KURSIV]nu[/KURSIV]?!? (utbrister en extremt säsongs-trogen, trött LadyG förvånat)
 • 23 apr 2011 00:14
  orka - helt rätt uttryckt :P godnatt
 • 23 apr 2011 09:42
  hej lyssna på kroppen o sov istället då kanske du är hungrig när du vaknar. hälsn yrla
 • 23 apr 2011 20:19
  semlor kan man äta ÅRET runt absolut *fniss*

Logga in för att skriva en kommentar.