icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2465567
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
11 maj 2019 16:59
2

Lycklig

Idag stod det löpning på programmet, siktade på 12km ungefär. Fick en härlig runda med mellandottern, som persade på milen på kuppen. Sol, varmt och vindstilla, nästan som om det faktiskt blivit vår på riktigt. Vitsippor, maskrosor, grönska och fågelsång. Göken levde rövare och koltrasten gjorde sitt bästa för att överrösta honom. Vi blev hämtade i samhället av resten av familjen, vi gick en runda på stan och käkade innan vi åkte hem. Nu sitter jag med en god kopp kaffe och är solvarm i ansiktet och mätt medan Paula sover den tröttas sömn. Jag är mycket nöjd med livet just nu.

Jag är förvånad över hur bra det gick att springa, jag satte nytt personbästa i knäböjen igår. 77,5kg innebär att jag knäböjer min egen kroppsvikt. Jag hade inte blivit ett dugg förvånad om det hade gått jättedåligt att springa. Men än en gång visar kroppen hur fantastiskt anpassningsbar den är, vad den kan om man ger den chansen.

Nu kommer 4 veckor med lättare lyft, sannolikt inga ökningar i sikte alltså om jag inte avviker från schemat. Sånt har hänt förr. Men avsikten är att kroppen ska få en chans att hämta sig lite, hinna i kapp. Sen ryker jag på det igen, pressar och jobbar mig upp mot drömvikterna.

Givetvis ska jag försöka jogga undertiden, så riktigt så vilsamt som det kanske låter kommer det inte att bli men det kommer inte att bli de jobbigaste veckorna jag haft. Paula får mycket vagntid också, det hoppas jag hon ska gilla.

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

 

Gillar

Kommentarer

  • 12 maj 2019 06:59
    Bella50

    Vilket härligt inlägg...man riktigt hör göken...😄✌️

  • 12 maj 2019 09:20

    Det låter härligt! Trevlig helg! 

Logga in för att skriva en kommentar.