icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234064
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 september 2012 14:04
3

Lyckas inte riktigt tagga till...

Nu har jag hämtat nummerlappen till DN Stockholm halvmarathon och det enda jag kan tänka på är Stockholm Ultra 100km. Anders Szalkai stod i Löplabbets monter så jag passade förstås på att fråga om vart, när och hur Stockholm ultra ska avlöpa. Det lät som att vi får hållas på Djurgården, på grusvägarna där det är ganska flackt med bara få stigningar och det fanns roliga ultrapass inplanerade efter Stockholm Marathon. Träningsschemat, som var främsta anledningen till att jag störde honom, kommer tidigast i november så jag får ge mig till tåls ett tag till :-) Det är kanske inte så konstigt om jag har svårt att tagga till för halvmaran när allt jag kan tänka på är 100km. Jag frågade lite försynt om han trodde att en löpare som gör maran på 5 timmar har någon chans att klara 100km och han såg så övertygad ut om att det ska gå att jag inte ser någon anledning att tvivla på honom. Sköter jag bara träningen så ska det gå, det är inte omöjligt. [KURSIV]Jag vill!!!![/KURSIV] Fast en sak i taget nu, jag har ett lopp imorgon jag ska försöka fokusera på också. Även om jag drömmer om distanser som är både 4 och 5 gånger längre.

Kommentarer

 • 14 september 2012 14:10
  Tabirimiri
  håller tummarna att det går bra för dig =)
 • 14 september 2012 15:16
  lejonell
  En fråga till dig LadyG. Hur länge sen är det du var en vanlig motionär? Hur lång tid tar det att bli en riktig ultradistansare från det att man börjar springa?
 • 14 september 2012 15:36
  Tack Tabirimiri :-) Bra fråga lejonell :-) Jag sprang mitt första ultradistanslopp ett år efter att jag börjat träna (jag sprang första maran 6 månader efter att jag bestämde mig för att börja springa) så är man bara målmedveten och prioriterar löpningen går det förhållandevis fort.

Logga in för att skriva en kommentar.