icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651894
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
10 mars 2010 18:48
2

Lycka är att kunna springa i solen

Jag fick chansen att springa utomhus idag, i solskenet. Det var ren njutning måste jag erkänna. Lätt jogg stod på schemat och jag höll mig till det också. Lätta fötter och pigga ben, plötsligt kändes det som att jag gled fram. Lätt, ledigt och utan ansträgning. Strax över 7km på 53 minuter blev det, och jag är så genomlycklig. Ibland är löpning verkligen det bästa som finns.

Jag tror det är våren, fåglarna och solen som gör mig så här kollrig. Ni har sett kalvarna, när de sprätter omkring på vårbetet? Exakt så känner jag mig. Jag skulle också vilja studsa omkring och sprätta av glädje!

Kommentarer

  • 10 mar 2010 19:39
    hollunge
    Men hoppa och studsa och sprätt då! Visst kommer det säkert finnas dom som skrattar åt dig och tycker att du är tokig, men då har du ju bara förgyllt deras dag osså. Jag längtar tills jag kan ut och springa så, men jag får helt enkelt fortsätta "mitt program" på löpbandet tills jag kan det. Är nöjd ändå, för ett år sedan kunde jag inte springa några steg öht pga knäproblem.
  • 10 mar 2010 20:14
    *fnissar* Det skulle vara en syn det :-) Hoppas du också får komma ut snart! Löpbandet är bra att ha när det behövs, jag springer min beskärda del där jag också, men omväxlingen förnäjer tror jag :-)

Logga in för att skriva en kommentar.