icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125697
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
13 juni 2011 20:32
5

Lycka!!!

Lycka är en mun full av brysselkål! Åh så sugen jag har varit på det! Älsklingen kokade hela paketet så nu kan jag mumsa! Han är fena på det där med tajmingen, han vet exakt när brysselkålen ska tas av värmen för att den ska bli så där god och ha lagom tuggmotstånd. Nu är jag lycklig!!!

Kommentarer

 • 13 jun 2011 20:35
  Åh gu så gott! Jag brukar köra dem i ugnen med lite olja, salt o peppar tillsammans med kycklingfilé.
 • 13 jun 2011 20:38
  Bummlan
  Vad glad jag blir när du är lycklig. Kan du inte beama en? Och jag är glad över att älsklingen sått ruccolasallad så jag kan gå ut och nypa blad och lägga på tallriken ihop med tomater och ringla olivolja (som jag hittade en jättegod grekisk idag) och flingsalt över. MUMMA!
 • 13 jun 2011 20:49
  Vilken fröjd. O Bryssel är så gott till renskav. Plantar egna brysslar jag da. Gott gott är det. Tycker inte om ruccola jag da. Smaklig spis
 • 13 jun 2011 20:54
  Bummlan
  Då får jag behålla ruccolan :) Försökte med egen bryssel en gång, men kålmasken åt upp dem innan jag hann :)
 • 14 jun 2011 00:00
  Med lite lite salt på...*lycka* Jag satte i mig större delen av påsen, och den vägde 550g .... Tur att man inte blir grön av grönsaker :-)

Logga in för att skriva en kommentar.