icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473877
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 november 2012 12:21
2

Luckorna kommer!

Det tog sin lilla tid, betydligt längre tid än de lovade, men äntligen ska vi få hem våra luckor. De hämtades faktiskt redan den 23 oktober så de har varit ute och svirat i snart en månad. Vi får dem på torsdag men så lång tid som det tagit ska det inte behöva ta att måla om lite luckor. Så hemskt många var det inte! Hoppas att det blev bra också... Jag minns knappt vad vi valde för färg. När jag är färdig med mina plikter och det ag måste göra hade jag tänkt styrketräna. Det är i och för sig en klen ersättning för löpningen, jag är väldigt sugen, men tre dagar i rad är ingen bra idé i dagsläget. Ge mig några veckors grundträning till så kan jag köra 6 av 7 dagar i veckan, jag är bara inte där riktigt än. Men jag jobbar på det. Jag är väldigt nervös för 100km. Tröjan kom igår, Stockholm Ultramarathon. Den ska jag träna mycket i.

Kommentarer

  • 20 nov 2012 13:18
    Kreava
    Wow, 100 km, helt galet! :D Lycka till!
  • 20 nov 2012 22:01
    Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.