icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125780
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 juni 2011 10:43
6

Löpning

Idag står det löpning på schemat. Okänd mängd, okänd intensitet. Jag ska nämligen springa tillsammans med en grupp som huserar nere vid Karlbergs slott: [LANK]http://www.runday.se/[/LANK] [FET]Träningspass[/FET] [FET]Plats[/FET]: Karlbergsparken - vi möts nere vid vattnet framför slottet. [KURSIV]18:00 till 19:30[/KURSIV] [KURSIV]Denna vecka delar vi in oss i två grupper: Grupp 1: Sprintpass - Detta är ett tuffare pass. Grupp 2: Kombinationspass med löpstyrka och löpning - Passar alla![/KURSIV] Jag tar min episka träningsvärk och masar mig in i grupp två, så får vi se vad baken tillåter mig att göra och inte. Det var länge sedan jag hade så här mycket träningsvärk faktiskt, jag tror jag måste gå hela vägen tillbaka till mitt första Stockholm Marathon för att hitta något som genererat mer så gissa om jag är nöjd! Det passar mig perfekt, ett effektivt pass på under timman som stärker exakt de muskler jag vill stärka: baken och benen! Jag kunde inte få ett bättre kvitto, jag är så nöjd!!!

Kommentarer

 • 27 jun 2011 12:24
  Sant men det fläcktar lite iaf här i västra Sthlm
 • 27 jun 2011 12:07
  Lycka till i kväll det är ju ett fint område ni kommer springa i och håller vädret i sig så får du det kanske för varmt. Men det brukar ju bli svalare mot kvällningen. Pepp pepp
 • 27 jun 2011 12:16
  Tack! Ja, hoppas det blir lite svalare för nu är det 23 grader i skuggan påstår termometern, och det är väl kanske lite häftigt att intervalla i :-)
 • 27 jun 2011 15:07
  Troxii
  Kul :D
 • 27 jun 2011 15:08
  Fast just nu är det 24 grader i skuggan och verkar bara bli varmare... Inte fläktar det så det stör heller... Nåja, jag får se det som värmeträning :-)
 • 27 jun 2011 18:12
  Skall bli intressant hör hur det gick sen då.

Logga in för att skriva en kommentar.