icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473869
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 november 2012 17:00

Ljuvligt!!!

Tidigare på dagen var jag ute och lapade sol. Kortaste rundan jag kunde komma på visade sig bara nästan 6km men det dög för mina syften. Det är inte den mest kuperade av mina rundor heller, så jag tänkte jag kunde få upp lite fart. Grusvägen sinkade mig förstås en del, men inte mer än vanligt på den rundan. Det var förvisso jobbigt men idag blev faktiskt benen trötta före mig. Det syns på pulskurvan också, för jag nådde aldrig över 174bpm. Jag fick helt enkelt inte upp farten, och inte heller pulsen. Jag förstår varför, det var tredje dagen i rad med löpning. Det bör ta ut sin rätt nånstans. Andra, tredje och fjärde kilometern lyckades jag hålla någorlunda intensitet i löpningen men sen fick jag tunga ben som inte ville mer. Strax efter 4km var jag inne i den där byggarbetsplatsen igen, den här gången sprang jag rätt nästan på en gång. Jag är dock rätt nöjd med knappt 5,8 på 36 blankt, det är bra fart för att vara jag :-) Älsklingen kom hem nästan samtidigt som jag var klar, och han hade köpt god ost och rågkusar den underbara mannen. Så jag tog två skivor med mycket ost på och det var så gott att smaklökarna dansade! Så gott! Ikväll blir det skivad karré, stekt i olja och kryddor. Serveras till någon form av potatis, antingen klyft om jag orkar eller vanlig kokt. Brysselkål i mängder vid sidan till de som vill ha (JAG!) :-) Enkelt, gott och smidigt!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.