icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917357
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
6 december 2019 13:00
2

Ljusnar

Dotterns flyttlass rör sig söderut, nu ska vi bara få hem henne i ett stycke också. Den nya bilen är säkert jättebra, men med vår tur ... Nå, jag ska inte måla fan på väggen.

Paula har hittat en ny favoritserie på SVT Play, "Djur med Julia". Hon tycker om djur och Julia är tydlig och pedagogisk. Om vår dotter börjar prata som om hon kommer från norra Sverige är det SVT's fel laugh

Jag har grubblat mig halvt fördärvad över hennes dialekt, jag känner ju igen den tycker jag men jag kan omöjligt placera den. Charlotte Kalla? Åh vad det stör mig angrywinklaugh

Jag har kommit in på ytterligare en kurs, det är precis vad jag behöver. Halvfart, 21 veckor, klar till sommaren alltså. Ska jag någonsin bli klar med böckena, kan man undra? Jag vill nog gärna att hela trilogin är färdig innan jag gör något ytterligare. Alltså, klar som i färdig så långt jag kan göra det själv. Jag är ingen lektör eller redaktör, så jag kan bara skriva klart, redigera bort de värsta dumheterna och osmidigheterna och hoppas att manusen är starka nog att överleva ett möte med en redaktör.

Jag tänker inte göra en Rothfuss och lämna in en idé till en trilogi som sedan aldrig blir färdig, och lämna lasaren i limbo utan en avslutande bok som knyter ihop säcken. Antingen blir det bok av alla tre eller ingen, så enkelt är det.

Jag är just nu inne på bok 2 i trilogin, det är mycket att hålla ordning på nu. Det händer mycket runt personerna i boken. Om det inte ska bli omöjligt för läsaren att hänga med i svängarna behöver jag vara kort och koncis utan att vara avskalad, skildra händelser och förlopp utan att vara klinisk. Jag balanserar mellan ytterligheter känns det som.

Spotify skickade en lite underlig sammanställning, tydligen har jag lyssnat nästan 30 000 timmar på musik. Jösses, det är rätt mycket.

a6512045-780b-4328-a66d-b1a83ca8933a.jpg

Bild: Imagine Dragons har haft en framskjuten placering hos mig i år. Tre av fem låtar på topp 5 mest lyssnade är deras.

Jag undrar om Spotify försöker säga mig något med låtvalen i topplistan. Först gör jag "What ever it takes", och blir en "Believer". Sedan kommer "Judgement day" med "Thunder" och kvar blir "Ashes"?

Erkänn, det ser ut som en tanke laugh

Ha en trevlig helg allesammans!

Gillar

Kommentarer

  • 6 dec 2019 18:30
    Lovis

    Nja, jag tycker det står minuter och inte timmar, men jag kanske fattat det fel? wink Mycket är det i alla fall...

  • 6 dec 2019 20:04

    Tack, jag började bli orolig, men det är klart det står minuter heart

    Så hemskt är det inte alltså laugh

Logga in för att skriva en kommentar.