icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233945
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
16 december 2011 11:28

Lite som en vattenballong

Igår lyckades jag med konststycket att få i mig över 200g kolhydrater. Delvis tack vare ostmackorna faktiskt :-) Jag hyser gott hopp inför långpassen i helgen, mycket kolhydrater betyder mycket glykogen i musklerna och även om det också betyder en viktökning (+0.8kg sen igår) så är det löparbränsle det är frågan om. Då är det helt okej, jag kommer att behöva all energi jag kan få om jag ska orka med två hyfsat långa pass i helgen. Idag är det vilodag så jag kommer att ta det lugnt, låta benen vila och ladda inför morgondagen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.