icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473895
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 november 2012 11:44

Lite segt

I natt hade grannarna fest så det ekade över gården, och det gör väl i sig ingenting om inte klockan hade varit 3 på natten. Inte ens jag är så tolerant att jag ursäktar hög musik och ylanden vid den tiden på dygnet. Förmodligen kom de hem från krogen då och tyckte det var en bra idé att fortsätta discofesten hemma. Nåja, störningsjouren fick rycka ut och sen fick jag sova. Fast det påverkar ju naturligtvis hur pigg jag känner mig idag. Tanken var att jag skulle köra långpass idag, vi ska hämta konstertbiljetterna och äta något gott tillsammans. Det blir lite senare än avsett, hela tidsplaneringen är skjuten i sank redan, men det löser sig. Det är söndag som tur är.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.