icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272463
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 april 2020 11:14
1

Liiiitet skutt

Jag ska väl inte gnälla, -0,1 är ett minus det med. Att det blev så litet skutt ner beror väl sannolikt på att jag inte registrerat eller planerat över hövan. Ursäkter ursäkter, jag har helt enkelt inte prioriterat kosten tillräckligt, så då får man vad man förtjänar.

Ja, jag har haft fullt upp med familjen, med kursen, med odlingarna. Borde jag inte haft lite tid för mig också då? Nå, jag klagar faktiskt inte, jag har roligt. Problemet är att jag börjar bli orolig. Ska de där förargliga kilona som är kvar sitta kvar för evigt?

11030a2a-d999-4b8c-82d8-ea22ff5c4829.jpg

Bild: Hjärtat in action :-)

Självklart ska de inte det.

Jag ska bara...

Nej, nu räcker det med "jag ska bara...".

Stuva om i prioriteringarna istället för att gnälla. Gnäll har aldrig hjälpt någon med något.

Ibland önskar jag att jag hade en mamma som bara satte fram maten framför mig och sa åt mig vad jag ska äta, vad jag ska göra. Ibland är det faktiskt väldigt jobbigt att vara den som tänker, den som löser, den som fixar.

Sen kommer jag på att på den tiden jag hade en mamma så var den sista som kunde få mig att lyda just hon. 

Sköt om er.

 

Gillar

Kommentarer

  • 20 apr 2020 23:06
    Bella50

    Kommer tid kommer råd.👍

Logga in för att skriva en kommentar.