icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2471399
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 juli 2016 08:51
9

Långpass som visste vart det tog

Jag dubbelkollade faktiskt vikten idag med två vågar, så stort hopp nedåt gjorde vikten. Från 70,8 till 68,2kg är mycket till och med för mig, det är -2,6kg och mycket av det tror jag är vätska eftersom jag sprang långpass igår kväll. Passet blev tillslut 30km och tog 4 timmar, och då ska man ändå komma ihåg att jag stannade för att instagramma lite då och då så att älskling skulle veta var jag var på ett ungefär.

Jag är ganska övertygad om att det kommer ett skutt uppåt snart, för nu har kroppen varit väldigt angelägen om att släppa vätska känns det som. Efter långpasset fyllde jag på direkt med två bananer och ett ägg, efter badet blev det makrillsomelett med spenat och två storters lök. Väldigt mättande, jag var rätt hungrig vid det här laget, och väldigt mycket näring. Gissa om jag sov som en klubbad säl sen :D

Det blir en hel del promenerande idag, vi ska till Skansen och se om de har ett djur eller två där. Kanske? Det ska bli trevligt i alla fall, främst att träffa släkten och prata lite, och varför då inte göra det på ett ställe vi normalt inte ses? Det finns säkert kaffe där med :D

Det ställer ju en del krav på att jag tänker till när det närmar sig lunch, om jag får välja utelunch blir det helst en sallad på Subway eller liknande men vem vet vad det finns att tillgå i den delen av stan? Jag är inte så insatt, så jag får försöka tänka till och vara kreativ när vi väl är där. Det ska bli mycket spännande att se vikten imorgon...

Blir det ens ett litet tapp till blir jag mycket förvånad faktiskt. Jag tror på ett rejält skutt uppåt, fast på det stora hela taget är vikten påväg nedåt. Äntligen. 

:-)

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 jul 2016 10:02

  Men oj - helt galet vad du rasar i vikt. Du verkar ju träna en hel del också. Äter du samma kalorinivå varje dag eller varierar du? Är det någon mat du undviker? Är nyfiken cheeky

 • 22 jul 2016 10:31
  Jag försöker hålla mig till 1200-1300kcal/dag, utom dagar som igår (bara långpasset kostade 1600kcal), då jag ökar till 1500-1600iaf. Periodisk fasta funkar för mig , äter bara mellan 13:00 och 21:00 och undviker snabba kolhydrater som vitt bröd, godis, läsk. Äter pasta och bröd med försiktighet och föredrar grönsaker, frukt, fisk och kyckling. Äter nästan aldrig snabbmat, och väldigt sällan hel- eller halvfabrikat. Dricker vatten till maten till vardags, kan ta ett glas vin eller en öl till fest men inte så ofta. Lite så, jag försöker träna lite varje dag, fast olika saker .sitta stilla tror jag är rena pesten för kroppen. Skriver på telefonen om jag verkar kort i tonen eller stavar obegripligt :-)
 • 22 jul 2016 11:57

  OK, tack för info. Du motiverar mig att köra på lite hårdare - har verkligen mjukstartat. Jag ska försöka med 6:1 - tror att det kan räcka för mig. Men jag är faktiskt inte hungrig på morgonen - dricker en 120 kcal pulverdryck med supergreens. Pulvermat är väl inte det nyttigaste men det håller mig i gång fram till lunch. wink

 • 22 jul 2016 15:02

  Wow, vilket trevligt ras!! 😃

 • 22 jul 2016 21:03
  Bella50

  👍

 • 22 jul 2016 21:12

  Ja, jag misstänker att det är flera veckors accumulerad skötsel som gav utdelning, ni kanske minns hur jag surade i maj/juni för att det "inte hände nånting" och "vågen står blickstilla". Det gör den inte längre :D

  Trägen vinner, helt enkelt. Förr eller senare får vi vår vilja fram :D

  Jag lyckades nog göra ett bra val på lunchen, cesarsallad med dressingen vid sidan. Middag blev sushi, tonfisk, lax och avokado. Tror det blev ganska bra idag, för vi gick 23km sammanlagt dessutom enligt klockan. Det blev en bra dag, ´men nu är jag seg och trött igen - och solvarm hela jag :-)

 • 22 jul 2016 21:50
  gasten
  Grattis till viktnedgången det var ju jättebra!
 • 23 jul 2016 13:32
  ulla165

  Det var en rejäl viktnedgång! Imponerande!

 • 23 jul 2016 13:35

  Tack, jag fick rätt i det där sista med ett skutt upp igen men det skuttade inte hela vägen tillbaka. Alltid något, det är bara att fortsätta kämpa :-)

Logga in för att skriva en kommentar.