icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970138
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 april 2011 17:56
7

Långpass i spenaten

Tuffade iväg 5km till Ursvik, körde Xtreme 15km och sen hem igen, dvs sammanlagt 25km. Slog fjolårets bästatid på rundan med 7 minuter. Med mindre vatten med mig dessutom (2 av 4 flaskor hoppade av). Fast jag har nog sällan varit så här törstig, det är 16 grader i skuggan och strålande sol. I de mer skogsbeklädda delarna av Ursvik dessutom kvavt och vindstilla. Ursvik är beklätt med rötter, kottar och stenar lite överallt som vanligt. Men det var förvånansvärt torrt, bara några få sankmarker som ganska lätt gick att undvika. Backarna i Ursvik är rena rama [KURSIV]mordet [/KURSIV]för bakdelen däremot, jäklar så trött i aktern jag är nu!!! Men jag är väldigt nöjd, det känns som att jag blivit lite starkare och lite tuffare faktiskt. En lite bättre löpare än förra året, kanske också lite mer rutinerad.

Kommentarer

 • 22 apr 2011 17:59
  Bummlan
  Sannolikt både bättre och mer rutinerad. Samt ett år visare :) Jag hoppas kunna säga samma sak om ett år. Sitt fint på aktern och ha en riktigt glad påsk!
 • 22 apr 2011 19:13
  som alltid så duktig!!! tufft att klara tiden med 7 min. ha en riktigt trevlig påsk!
 • 22 apr 2011 19:48
  Troxii
  Vänta lite nu, så du sprang 25km? Du menar det på fullaste allvar? och jag ska vara duktig som orkar med 5km.. tillåt mig: Ha Ha! Hahah, nerrååå men shiet. Sjukt avis jag är på din kondis och uthållighet. Jag ska tamejfasiken komma dit jag också! :>>
 • 22 apr 2011 21:26
  Du är grym! Glad påsk :-)
 • 22 apr 2011 21:32
  Tack, jag hoppas [FET]ni får en underbar påsk ni också[/FET]! Troxii, jag har hunnit kuta några år. Med lite tid och bara lite tålamod kommer du att kuta 25km-pass du också, det är jag övertygad om. Dessutom kan nog en del tycka att jag fuskar lite som går i de värsta backarna, men man sparar faktiskt tid och energi på det i Ursvik (en del backar är [FET]väldigt [/FET]branta) för då har man inte maxpuls när man når toppen utan kan rulla ner för backen rätt omgående och ha energi kvar till småbackarna istället. Det gäller att springa smart, och inte ta ut sig för tidigt :-)
 • 25 apr 2011 21:09
  Troxii
  Jag har missat att du har svarat här! :D 25km pass känns så långt borta, samma sak som jag hörde nån säga "jag sprang 45km imorse".. Och jag höll på tappa hakan! Men det blir väl som att promendera tillslut?! (Första km) :p Springa smart, du är klok du! Det försöker jag också göra, tänkte ända bort till mål och tänka ut en "plan" för att orka hela vägen. :) som Johan säger, Du är Grym! :)
 • 25 apr 2011 21:10
  Troxii
  Hmm lite fel på min grammatik idag.. haha. För mkt sol ;)

Logga in för att skriva en kommentar.