icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473890
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 november 2012 16:11

Lågpulspass

Bara för att det blev som det blev igår körde jag ett lågpulspass idag, för att se skillnaden om den fanns och det gjorde den ju. Bara en sån sak som att jag drack knappt 2dl på hela tiden, jämfört med nästan en liter i timman i går. Det var svalare att springa ute (no shit sherlock..!) och det påverkar alldeles säkert en hel massa, inte bara vätskeåtgången. Vid samma snitthastighet hade jag betydligt lägre puls ute, och det trots att jag valde den tyngsta rundan. Den med våt grusväg som är kuperad och lite tungsprungen. Hade jag valt en lättare runda hade skillnaden blivit ännu större. Men nästa helg kommer iskylan, då flyttar jag in på gymmet på riktigt och då får det bli som det blir. Dagens 8,3km på dryga timman var ett bra test, nu bevisade jag för mig själv att jag är kapabel att springa lugnt och försiktigt också. Ikväll ska vi på konsert, Bo Kaspers orkester. Det ska bli intressant, det är inte nåogn av mina stora favoriet men jag har inget emot dem heller. Vem vet, de kanske är ett kanonband att lyssna på live?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.