icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5079159
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 January 2014 16:37

Lättare idag

Det var lättare att ta sig ut idag, det var ju strålande sol och runt nollan. Igår tog det emot hela vägen, tills jag kom ut. Väl ute var det inga problem att få till ett fint pass, 20km i lagom fart och bara något slag ifrån snittpulsen Bosön rekommenderade för att jag skulle få ut mesta möjliga av passet. [FET]Det räcker inte att bara träna hårt. Man måste träna smart.[/FET] Idag lockade som sagt solen ut mig och dagens 15km gick som smort, inga problem alls att hålla mig inom ramarna för vad långpasset ska vara för att göra som mest nytta. Förhoppningsvis är benen fräscha till på tisdag för då ska det bli fart under galoscherna, VO2maxintervaller smakar blod, mjölksyra och adrenalin men är en del av att bli bättre har jag förstått. Jag har kommit så långt jag kan på distansträning och tröskelpass. Vill jag komma vidare måste jag vrida upp svårighetsgraden ett snäpp till. Fast idag var det lugnt och fint, låg puls (under 80% av max) och avslappnad löpning. Imorgon är det vilodag, helt och hållet. Varken styrka, löpning eller något annat. Jag tror kroppen uppskattar det, fast jag känner mig inte så supersliten som jag trodde jag skulle vara. Hoppas det är positivt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.