icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234047
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 december 2011 15:55
2

Lätt löpning

Filosoferade medan jag sprang. Idag hade jag notoriskt svårt att hitta rytmen, vaderna var trötta och utan stuns. Det var inte så att det blev jobbigt, det gick bara inte speciellt fort. Jag misstänker att när man springer "rätt", när man flyter ovanpå så där som jag gjorde igår så lägger man mer arbete på vaderna. Det skulle förklara varför vaderna är ovilliga och sega men resten av mig känns helt ok. Näst sista kilometern pressade jag på lite, jag ville se om jag kunde. Förstås kunde jag, inte tu tal om den saken. Sen lufsade jag sista km hem, nöjd och belåten. Fick ihop 9km på 1h 3minuter idag, rätt okej med trötta vader.

Kommentarer

  • 14 december 2011 16:11
    springa rätt... hrm, rena grekiskan för mig :) Begriper dock i teorin. PEPPkram
  • 14 december 2011 17:29
    Foxy
    Jag tror jag förstår vad du menar:-) Hade själv en seg tur igår kväll. Gången före gick det så lätt :-)Men jag har ju flera dagars springvila mellan. Längre återhämtning tror jag när man snart är 60. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.