icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234037
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 september 2012 16:58
7

Längtar till våren

Det är kanske inte så konstigt att jag längtar till våren, nu när jag äntligen fått mina blomsterlökar som jag beställde. De ska ner i jorden å det snaraste nu! Jag kan knappt vänta till våren! Det ska bli så spännande!

Kommentarer

 • 15 september 2012 10:51
  Inte jag heller innan jag såg den, gul me ser ut som taggar, vinster beror på hur mycke jag vill betala
 • 14 september 2012 18:41
  lflickan
  Ska bli kul att se det till våren!
 • 14 september 2012 19:46
  Visst är det roligt, jag har lagt bud på massor på tradera jag da, nått ska till Norge o nåt ska jag ha här första året, Njut
 • 14 september 2012 20:11
  Ja jag hoppas nu att det verkligen stämmer att rådjur inte äter narcisser, våra odjur kanske inte vet det? :-) Spännande Jaropi, vad bjuder du på?
 • 14 september 2012 21:05
  mita0822
  Det var en tjusig blandning, jag får nog ut och köpa lite jag också:) Jag har också "odjur" som äter lökar och fröer, små attans rackare i tusental - MYROR!! Tar sig in i krukor och bygger och nästan välter dom till sist. Svåra att bli av med är dom också:(
 • 14 september 2012 21:14
  Horngurka , Narcisser, akleja, sammetsbanan, vallmo, gula hallon, jättejordgubbar som växer på spalje uppåt, olika lökmixar med crokusar tulipaner, påskliljor,
 • 14 september 2012 23:36
  mita0822, myror är ett litet helvete. Vi har rödmyror i syrénen - arga småskitar som bara vägrar dö :-( jaropi, då hoppas jag du vinner många budgivningar så det blir mycket grönska framöver :-) Horngurka låter ball, har jag aldrig hört talas om :-D

Logga in för att skriva en kommentar.