icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970141
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 oktober 2010 17:09

Korta intervaller

Idag hade jag egentligen tänkt köra långa intervaller (4x1000m), men när jag väl kommit till Spånga IP och pillade med klockan fick jag syn på intervallpasset jag programmerade in i somras. 6x400m. Gissa vem som blev nyfiken då..?

Det var jobbigare än jag mindes och gick långsammare än i somras så jag är väl inte helt och hållet lycklig för tillfället. I somras var jag mycket jämnare på varven, 2:07 per 400m ungefär jämfört med 2:15 per varv idag, och jag kunde springa i högre tempo med högre snittpuls verkar det som när jag gräver i statistiken.

Det är ironi att jag, trots att jag tog i rejält idag, inte lyckades få upp pulsen över 171 en endaste gång. De tre sista varven toppnoteras pulsen på 171 bpm, 93% om jag inte har helt fel. Jag tror det betyder något, jag är bara osäker på vad.

Bortsett från att jag tyckte det var roligt att springa fort som omväxling har jag ingen aning om vad korta intervaller ska göra för nytta för min del. Kanske räcker det så, att det är roligt är kanske nytta nog?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.