icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2510069
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 december 2014 18:37
1

Kompromiss

Det blev en kompromiss idag, för solen sken så det var alldeles underbart ute och jag ville springa men kroppen var lite sliten och motvillig. Så jag bestämde att det blev löpning, men kroppen fick bestämma distans och fart. Det blev ett underbart pass, knappa milen i solskenet och inte ens det irriterande pipet i örat lyckades ta ner humöret. Förhoppningsvis ger det sig igen snart, pipandet. Det kommer och går, och jag vet inte varför. Det har varit så ända sedan jag drabbades av Sudden Deafness på det örat.

Sen gick damerna och spelade grym och spännande handboll, vilket gjorde eftermiddagen komplett. Vegetarisk pastasås med spaghetti till middag, en god kopp kaffe på maten och lite lugn och ro. Ibland är livet bra.

 

Gillar

Kommentarer

  • 21 dec 2014 19:46

    Mums och heja! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.