icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970125
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
8 oktober 2010 16:03
2

Komik i kubik

Jag grubblade på lunch tidigare idag, och kände för mexikanskt. Sagt och gjort, ett paket köttfärs från frysen skulle förvandlas till köttfärssås. En halvtimma senare insåg jag att jag lyckats förvandla köttfärssåsen till chili con carne av misstag. Jag insåg det inte medan jag fräste löken och kryddade köttfärsen med spiskummin, chili och vitlök men när jag hällde på de krossade tomaterna började en luma tändas och när jag tittade i skafferiet, och fick syn på burkarna med bönor, slog det mig vad det var jag egentligen pysslade med.

Just då kände jag mig lite fånig, för jag hade fram tills dess helt och hållet ställt in mig på att det skulle bli köttfärssås men det var ju bara att hälla i bönor, låta det puttra ihop lite och vips så vart det klart. I efterhand däremot kunde jag skratta åt det, och älsklingen hade riktigt roligt åt mig eftersom jag förvarnade honom om att vi skulle ha mexikansk köttfärssås och spaghetti till lunch. Jag glömde däremot att berätta att planerna ändrat sig själva :-)

Kommentarer

  • 8 okt 2010 17:50
    Soppan
    Åhåhå, låter gott hur som helst! Kanske för att jag är helt frälst i den kryddigare varianten av chili con carne! Det är något jag skulle kunna äta mig rund på, blir aldrig ordentligt mättad av det (eller så är det så att jag ignorerar mättnaden pga smaken!). Hoppas det gick hem hos mannen din också :)
  • 8 okt 2010 18:59
    Då får det bli köttfärssås och spaghetti någon annan dag. Ha det bra och trevlig helg. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.