icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656405
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 mars 2010 16:59
1

Klipsk älskling

Styrketräningen idag blev riktigt tung och jag begrep först inte alls varför jag var så trött i armarna. Det var älsklingen som kläckte lösningen. Jag vårstädade igår, och när jag gör något gör jag det ordentligt vilket igår innebar över 5 timmars flängande med mopp och dammsugare, hink, trasa, såpa och diverse andra attiraljer. Inte så underligt att kroppen känns trög och ovillig med andra ord, chinsövningarna är tunga redan i vanliga fall...Jag avskyr att vårstäda men jag älskar att gå igenom lägenheten efteråt och sniffa på såpan och studera reflexerna i det nyskurvade golvet. Av olika skäl relaterade till glömska blev det inga våfflor på våffeldagen men jungfru Maria ursäktar säkert.

Kommentarer

  • 26 mar 2010 17:40
    gittan52
    Härligt! Tycker bara det är ett sundhetstecken att du missade våfflorna! Du verkar fungera som jag, "ska det va´ska det va´100%" eller helst mer....

Logga in för att skriva en kommentar.