icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917436
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 oktober 2010 16:52
2

Kanonväder

Den har kommit, foot podden jag beställde! Den är pytteliten, och klockan har hittat den och de är numera kompisar. I fortsättningen kommer jag inte att behöva söka efter den, den presenterar sig ändå.

Bara för det är det kanonväder ut. Helt strålande, underbart, fantastiskt väder! Så fint väder att det är omöjligt att inte springa ute och njuta lite. Busade lite, körde lite tempoökningar och sprang i kapp med en buss. Något roligt ska man ju ha :-)

Kommentarer

  • 21 okt 2010 18:51
    Härligt att vara ute i kanonväder, det har vi här också även om det var kallt nu när jag var ute. Busa behöver man göra, det förgyller vardagen. Ha det bra. kram
  • 22 okt 2010 07:37
    kentewa
    låter kul. Visst får man busa Man ska inte ta livet så allvarligt. Prylnörd är väl ok på sådana prylar som du har. Har en stegräknare runt halsen och den är toppen. Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.