icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970243
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
4 oktober 2010 23:47

Kanelbullens dag

4:e oktober är det kanelbullens dag, och naturligtvis vände jag upp och ner på hela köket i min kamp för att baka bullar. Det är verkligen en kamp när jag bakar, och köket ser ut som ett slagfält efteråt.

Men gott blev det. Jag vågar inte fylla i resten av dagsintaget, det blev säkert hur mycket för mycket som helst. Men det är faktiskt inte kanelbullens dag så ofta, så det får vara hänt. Bullar är en sällan sedd gäst nu för tiden hur som helst så jag tänker inte ha dåligt samvete för det.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.