icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917389
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
2 december 2019 10:31
4

Kämpar på

Det är lite tröttsamt att försöka hinna med allt, det är inte ens så att jag stökat eller julat utan "allt" är det vanliga; disk, tvätt, städ och matlagning. Jag mår fantastiskt illa av stök, jag orkar inte med det helt enkelt. Oordning får mig att må dåligt. Problemet är att när jag halkat efter mår jag dåligt av det också, och orken tryter i takt med att jag mår dåligt av stöket. Så är den onda cirkeln igång...

I år, inför advent, har jag haft fantastiskt lite stöd av familjen eftersom de ligger sjuka. Så jag har inte hunnit sätta upp tomtarna, julbelysningen eller julgardinerna eftersom jag inte hunnit julstäda. Jag går omkring i en tröttdimma igen, men så länge jag är den enda som är frisk törs jag inte släppa efter för tröttheten. Maken sover på soffan för att inte hålla mig vaken om nätterna med sitt hostande, det är ju hänsynsfullt men det betyder att han är outvilad om dagarna också.

c57ae16a-40e0-4b9e-bb7e-fe36c5258cfa.jpg

Bild: Adventsbaket, ett 40-tal hallongrottor, nästan lika många finska pinnar och sannolikt många fler chokladkakor. Hann inte med nöttopparna dock, dagen tog slut.

Jag är inte så säker på att det blir så mycket julstämning på det här viset, jag orkar helt enkelt inte. Jag har bakat lite, några enkla småkakor bara, det är allt.

a8326ab6-406a-4346-a501-10a8e1dc5895.jpg

Bild: Men jag har i alla fall genomfört min träning, 12km i iskylan i helgen och lite annat smått och gott.

Häng med i träningsgruppen så får ni se. Jag skriver oftast lite mer utförligt där, för att inte fylla bloggen med bara en enda sak. För tillfället har vi en julkalender i gång som alla kan vara med på!

Jag tänker inte sänka mitt redan låga humör ytterligare genom att väga mig, inte den här tiden i månaden och inte idag.

Ha en trevlig måndag allesammans!

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 dec 2019 11:28
  Bella50

  Heja heja...trevlig måndag 👍

 • 2 dec 2019 11:41
  pralin

  du är inte  ensam  att inte  orka, Men  tur man  kan  välja, Bra  att  du  tar  dej ut  iaf smiley

 • 2 dec 2019 11:44

  Pralin, jag tror jag mår ännu sämre av att inte springa så just nu är det mer nödvändigt än någonsin att komma ut. 

  Måste fixa det på något sätt, för Paula om inte annat. Julen är ju för henne. 

 • 2 dec 2019 15:44

  Jag tänker att saker och ting får bli ” good enough” efter hur mycket man orkar och hinner med. Men jag mår också bättre med hyfsad ordning i hemmet, så jag känner igen problematiken.

Logga in för att skriva en kommentar.