icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970223
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 oktober 2010 15:53
2

Jubilerar

Det är lite jubileum idag nästan. Idag passerade jag nämligen 1 200 sprungna kilometer, och det är långt i min värld. Jag tror jag kan nå de där 1 500km jag satte som mål trots allt. Det kändes som ett fantasimål när jag skapade målet, men jag hade å andra sidan inte räknat med att det skulle flyta så bra med löpningen i år. :-)

Det blev ett skapligt pass idag. Den första milen gick bra. Sen blev jag hungrig och började längta hem. Konstigt så prestationsförmågan sjunker när man är hungrig..? Men på det hela taget är jag nöjd med passet ändå, trots att tempot sjönk sista 5km. Jag kanske kan lära mig att få med mig en gel ut istället, till nästa gång. Kanske t om vatten så det räcker? Det är sånt som är värt att tänka på :-)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer

  • 10 okt 2010 13:09
    Grattis till alla dina sprungna kilometrar, du är duktig. Det är nog inte vara i din värld det är långt. Ha en bra fortsättning på helgen. Kram
  • 11 okt 2010 09:12
    Pepp och grattis till alla sprugna mil.... :)

Logga in för att skriva en kommentar.