icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473922
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 november 2012 17:11

Jasså, det var så..?

Tidigare under dagen sprang jag, samma runda som i onsdags förövrigt, och jag kunde inte riktigt bli klok på varför det kändes så trögt. Jo, jag har träningsvärk i baken så det dånar men en liten runda...? Kan verkligen träningsvärken göra det så jobbigt att springa? Det kan den säkert, men jag misstänker att den största skillnanden var att jag sprang över 2 minuter fortare idag jämfört med förra veckan. Jag ska inte titta på hur jag sprang vid den här tiden i vintras, då blir jag bara nedslagen. 6-8 mil i veckan, varierande intensitet och blandat långpass och intervaller. Jäklar så jag låg i. Nej, bäst att inte jämföra och bara nöta på. Öka lugnt och försiktigt, gasa lagom. Har fastnat för [FET]XCOM [/FET]och [FET]Dishonored[/FET], två Xbox-spel som man kan sitta med hur länge som helst. [FET]XCOM[/FET] är ett strategispel, underhållande och [KURSIV]skitsvårt[/KURSIV]. Jag bara älskar och hatar det på samma gång. [FET]Dishonored [/FET]skulle jag vilja höja lite varningsflagg för dock, det är 18-årsgräns av en anledning. Underåriga bör inte spela det här spelet. Det är ett vuxenspel, med grovt våld. Mycket grovt i vissa fall. Jaja, jag vet - det var mitt fel att jag halshögg en vakt. Jag försökte parera och tryckte på fel knapp. Man måste inte gå igenom spelet vild hackande på allt som lever, men man kan. Du kan vinna genom att inte mörda en enda också. Det är det svåraste sättet att vinna på. Lättast är att bara skövla sig fram, slakta. Men vad är utmaningen i det? Men som sagt, [FET]Dishonored [/FET]är ett vuxenspel så tänk på det om det är en potentiell julklapp. Är mottagaren under 18 är det olämpligt kan man väl säga. Lite som att köpa filmen [FET]Full Metal Jacket[/FET] till en åttaåring... Det finns ingen lag som förbjuder det, men man borde kanske tänka till lite innan man gör det ändå. Bara för att det är lagligt betyder det inte att det är lämpligt. Hoppas luckorna, vi får dem imorgon, är fina. Jag hoppas verkligen att det var en bra färg vi valde...Tänk om den är hemsk?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.