icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272480
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 april 2020 09:32
1

Jaha, så pass?

Igår var vi förbi Biltema och skaffade lite småsaker som vi behövde till trädgården. För den ska ju vara Paulas plats också, inte bara vår. 

7c137352-5b8a-4113-8568-4103eb1de508.jpg

Bild: Det råder inga tvivel om vad hon tycker...

Eftersom vi försöker hålla nere antalet resor hade vi samlat ihop, så vi stannade vid Granngården och köpte fröer, fler pinnar och andra odlingsgrejer samt Elgiganten där vi skaffade en ny kolsyremaskin. Jag nötte ut den gamla för någon månad sen, och nu som först har vi haft möjlighet att skaffa en ny.

Rutschkanan föll lilla damen på läppen, hon ville inte gå in ens när solen började vidröra trädtopparna och det blev svalt. 

Igår flöt matdagen på ganska bra, bortsett från att mitt mellanmål fick bytas eftersom jag inte var hemma då. Det minst dåliga jag kom fram till att de hade var köttbullar och mos. På kvällen satte jag mig i soffan med en novellsamling och läste, det var först när jag skulle gå och lägga mig som jag kom på att jag hade tagit en liten skål chips till boken. 

Det slog mig inte när jag tog skålen att jag inte behövde den, inte skulle ha den eller hade utrymme för den i kaloribudgeten. Lite irriterande. Så jag blev förvånad över att vågen pekade neråt idag med. Salta kaloribomber som chips och snabba kolhydrater som potatismos - i kombination på samma dag. Jag borde ha gått upp flera hekto, i vätska om inte annat.

Nåja, jag får en ny chans att göra rätt idag.

d10bd20a-5ae4-4c03-bfea-e80b97622526.jpg

Glad påsk allesammans. Sköt om er.

Gillar

Kommentarer

  • 9 apr 2020 16:56
    Jessand

    Glad Påsk till dig ocksåsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.