icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917372
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 maj 2011 19:57
7

Jag känner mig som en gnuggis

Ni kanske kommer ihåg dem, gnuggisarna? Finns de fortfarande förresten? Sån känner jag mig nu, välgnuggad, färgglad och lite skrapad. Jag har skaffat såna där vantar med skrovlig yta som man skrubbar huden med, såna som man blir alldeles röd om huden av. Det var i och för sig säkert 5-6 veckor sen jag köpte dem, men det är nu som först jag börjar inbilla mig att jag ser resultat. För jag kan svära på att huden är lenare, mjukare och fräschare nu än tidigare. Det måste vara den ökade blodcirkulationen eller nått... Duschsvamp, scrub-cremer och sånt jox har jag gjort mig av med, vad ska jag med det till?? Först tänkte jag det var inbillning. Men sen kommenterade älsklingen att jag var mjukare än vanligt, och om han också märker det alldeles på egen hand... ja då måste det vara skillnad helt enkelt. Eller så inbillar vi oss båda två :-)

Kommentarer

 • 31 maj 2011 20:19
  Stackare, gnuggis :( Ja, såna vantar är ju guld. Hoppas allt är bra med dig annars. kramar Linni
 • 31 maj 2011 20:24
  Jag mår som jag förtjänar :-)
 • 31 maj 2011 20:42
  ja så är det nog :P
 • 31 maj 2011 22:18
  *L* sådan vante hade jag till potatisen förr. Men vist känns den och slät blir man
 • 1 jun 2011 08:54
  Bummlan
  Gnuggisar ja! Jag hade ett helt älvlandskap :) Och skitsamma om ni inbillar er båda två. Önskvärd effekt är uppnådd. Undrar om de krymer fladderskinn också????
 • 1 jun 2011 09:47
  Rent teoretiskt ska de väl inte det, men jag skulle kunna svära på att magen känns mindre fladdrig fast det kan ju vara önsketänkande.
 • 1 jun 2011 21:22
  Jag har ju en sån vante!! Imorgon så blir det badkaret och skrubbande :) Låter ju så skönt!!

Logga in för att skriva en kommentar.