icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 1910646
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
13 juni 2018 11:41
4

Jag flög nästan

Igår, sent omsider, kom jag ut på en runda i alla fall. Den första sedan långpasset, så jag hade inga förhoppningar om att ha någon speciell fart i benen. Då var det ju så varmt så jag höll på att smälta, det kan jag inte säga att det var igår kväll, solen höll på att gå ner och det var nästan tio grader svalare ute. Det gjorde skillnad kan jag säga. Jisses vad jag kunde sprätta på, 6km-rundan som på långpasset tog runt 50 minuter avverkades på 41 laugh

Det var nytt personbästa med 3 minuter på rundan på kuppen, och det måste jag ju vara nöjd med. Personbästa är alltid personbästa laugh

Eftersom jag sprang så sent som jag gjorde fick det bli en matlåda, jag vill ju gärna äta ett av huvudmålen efter träning för att garanterat fylla på depåerna igen.

7036f2ab-a6dc-4467-b9fc-253bc9c43494.jpg

Pastarätter, innehållande pasta med eller utan kolhydrater allt efter tycke och smak, är ett smidigt sätt att fixa käk fort. I det här kycklingpastan stekte jag kycklingbitar, svamp och lök, hällde på kokosmjölk och broccoli, kryddade med asiatisk fond, hackad chili, vitlök och riven ingefära. Egentligen gjorde jag den för ett par dagar sedan, men det blev en hel del över så det blev matlådor också. Den var lika god värmd som nylagad laugh

Det spelar faktiskt mindre roll att jag ligger kvar mellan 82 och 83kg i vikt, jag har behövt spänna in BH:n i ryggen på sistone för att den inte ska glida omkring, så någonting händer ju, även om det inte syns på vägen. än.

Känner jag kroppen rätt så går det där i vågor, det enda jag behöver är tålamod.

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 jun 2018 16:00

  Wow, grattis! Jo, du verkar verkligen vara på rätt väg! yes

 • 13 jun 2018 22:38
  Bella50

  Tålamod blandat med en portion envishet är en bra kombo. grattis...yes

 • 13 jun 2018 22:46

  Grattis, formen är bra bevis, har med för första gången lite huvud bry, min våg är lite för högt upp, men måten stämmer, och jag är mycket starkare, käner igen det sen för jag är starkare en vad kroppen håller för. Men fråghan är kan jag bygt så mycket muskler, eler komer styrkan utan att jag gör det ????  Denna gång är det svår löst

 • 14 jun 2018 10:45

  Tack MagganD, Bella50 och Afkrut laugh

  Afkrut, har du gjort något du inte brukar göra, något kroppsarbete menar jag? För man bygger ju inte muskler av att tänka på saken direkt, du måste gjort något för att förtjäna dem s a s smiley

Logga in för att skriva en kommentar.