icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917426
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 oktober 2010 17:34

Jätteblött och jättekallt

Fanken så blött det var att springa då. Snöblandat regn i ögonen försämrar synen helt klart. Jag avskyr vintern, snön och kylan och den visade med all önskvärd tydlighet att den är på väg. Snöblasket bötte ner mig betydligt mer effektivt än vanligt regn, och kallt blev det!!! Dessutom gjorde kylan att det gick för fort för att egentligen kallas 'lätt jogg' såvida man inte kallar det för 'lite tuffare lätt jogg' och har överseende med att jag höll på att frysa ihjäl!

Äntligen har min foot pod till klockan kommit, så nu kan jag springa både inne och ute med min favoritleksak. Ute kör jag GPS-navigering och inne foot pod, och på så vis får jag all statistik i samma klocka. Smidigt! Så mycket roligt som jag haft med min min Garmin Forerunner 305 har jag nog aldrig haft med en pryl förut. Undrar om jag börjar bli prylnörd? :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.